SİKTİRİN GİDİN!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Graphic Design'ı Anneniz Yaptı =)

AnasayfaİndexLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Programsiz MSN HACK * Sosyal HACK!

YazarMesaj
Admin
α∂мιηιѕтяαтσя
α∂мιηιѕтяαтσя
Admin

Erkek

Programsiz MSN HACK * Sosyal HACK! Empty
MesajKonu: Programsiz MSN HACK * Sosyal HACK!   Programsiz MSN HACK * Sosyal HACK! EmptyPtsi Ağus. 11, 2008 7:13 am

Arkadaşlar Windows Live Messenger saolsun kendi kendime düşünürken bi yöntem geliştirdim tabi bu yöntem her insanda yaramıyor... biras saf olması gerekio tabi öncelikle bir bayan ismi ile yeni bir messenger hesabı alıyoruz ve daha sonra hacklenecek olan saf kurbanımızı ekliyoruz... kurbanımıs siz kimsiniz ya da sen kimsin hatta en kötü ihtimal kimsin lan sen dediğinde diyoruz ki (alttakini örnek alın )

-Siz kimsiniz ?
-Merhaba ben İstanbul Anket Takımından Ayça (dikkat isim yeni nesil kız isiminden olucak)
-hmm ne istemiştiniz (herif tabe kız ismini duyunca bi anda erkeklik hormonları harekete geçer ve yumuşar)
-Yaw ben çalıştığım şirket adına anket yapıyorum da sizede yapabilirmiyim acaba ? (bu soru sadece insanlık namınadır zaten sazan gibi adam atlar ortaya)
-Tabi buyrun

BURADAN SONRA CART CURT KONUŞMAYI DAHA ÇOK HİTLENDİRECEK SORULAR SORUN VE EN SONUNDA HİÇ ŞÜPHE VERMEDEN GİZLİ SORUSUNU SORUN !!! SAZAN VE SAF BİR KİŞİYLE KONUŞUYORSANIZ ANINDA SÖLER..

-Teşekkürler size iyi akşamlar (ohh bea diyoruz)
-Dur yaw sohbet edioduk !!! (salyalar akar ağızdan)
-Hee oldu (küüt engelle )

We sonra kişinin msn'den çıkmasını bekliyoruz ve çıktığı anda parolasını değiştiriyoruz ve msnsine giriyoruz !!! unutmayın alanına girin ve Gizli Sorusunu da Değiştirin...
https://anneninami.ace.st

Programsiz MSN HACK * Sosyal HACK!
1 sayfadaki 1 sayfası